Media

Αποχωρεί από το MasterChef ο Κοντιζάς; - Η «βόμβα» του Κουτσόπουλου που προκάλεσε ερωτηματικά

Gossip-tv Team

Ακόμα δεν πρόλαβαν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα από τον τελικό του MasterChef και άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνια ερωτήσεις και πληροφορίες για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Χθες (15/6) στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής είδαμε τους κριτές να δοκιμάζουν τα τελευταία πιάτα που έφτιαξαν οι δυο φιναλίστ. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε μια ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά και τον επόμενο κύκλο που έφερε αναστάτωση στους τηλεθεατές.

Ο κριτής άφησε να εννοηθεί πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρίσκεται εκτός του εβδόμου κύκλου του MasterChef, χωρίς να διευκρινίζει αν κάνει πλάκα ή εάν μιλάει σοβαρά.

«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε γέλασε και είπε με τη σειρά του:«Πού το ήξερες ρε μπαγάσα;».

Σήμερα (16/6) μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε:«Είχαν πει για αλλαγές και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενε κανείς κάτι να γίνει. Αν με ρωτάτε από το ρεπορτάζ, είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Δεν προκύπτει κάτι από το ρεπορτάζ για αλλαγή στην κριτική επιτροπή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved