Media

Θέμης Γεωργαντάς: «Πρώτα ο Θεός, συνεχίζω στο OPEN - Παρακολουθώ τα νούμερα»

Gossip-tv Team

O Θέμης Γεωργαντάς θα παρουσιάσει τα Mad Video Music Awards με την Κόνι Μεταξά και στις πρόβες βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής,Happy Day και ο παρουσιαστής ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τιμή μου που είμαι στο τιμόνι αυτής της βραδιάς εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πλάσμα από την Κόνι Μεταξά. Φέτος το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ να μην είμαι μόνος μου στη σκηνή, για να υπάρχει κάποιο touch. Θέλω να είναι και κάποιος που θα τσαλακωθεί πιο πολύ από εμένα, γιατί η Κόνι το κάνει. Είναι ένα φοβερό πλάσμα, ακομπλεξάριστο»!

Και πρόσθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς: «Τηλεοπτικά θα συνεχίσω και του χρόνου στο OPEN, πρώτα ο Θεός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένο το κανάλι. Έχουμε κάνει ήδη ραντεβού, αλλά δεν έχω υπογράψει. Εγώ πάντα υπογράφω όταν τελειώσει η σεζόν»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Φυσικά και παρακολουθώ τα νούμερα και όποιος κάνει τηλεόραση και λέει ότι δεν τα παρακολουθεί λέει ψέματα. Αλλά, δεν είμαι αυτό που λέμε τρελαμένος, ο οποίος θα σηκωθεί στις 6 το πρωί και θα πει “Παναγία μου τι έχω κάνει”. Τα νούμερα μου αρέσει να τα βλέπω και να τα μεταφράζω».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved