Media

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ένας παίκτης... δυναμίτης! (exclusive video)

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ένας παίκτης… δυναμίτης ετοιμάζεται να ανατινάξει απόψε το χρηματοκιβώτιο του Εκατομμυριούχου, να πάρει το χρήμα και να φύγει!

Τον Γιάννη Γιαννακόπουλο τον είδαμε να παίζει, για πρώτη φορά, χθες Τετάρτη. Είναι 34 ετών και κατάγεται από την Ηλεία. Από μικρός του άρεσαν οι Η/Υ και μεγαλώνοντας κατάφερε να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και να κάνει την αγάπη του επάγγελμα.

Σήμερα, εργάζεται ως μηχανικός πληροφοριακών συστημάτων σε μια εταιρεία. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να κάνει βόλτες με φίλους και εκδρομές με τη γυναίκα του.

Δεν έχει ξαναεμφανισθεί στην τηλεόραση, αλλά το παιχνίδι του «Εκατομμυριούχου» είναι το αγαπημένο του, αφού του αρέσουν πολύ οι ερωτήσεις γνώσεων. Έτσι με το που βγήκε ξανά στον αέρα το παιχνίδι, αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη αφού στόχος του είναι να καταφέρει να κερδίσει 30.000 ευρώ για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του. Γιατί; Γιατί είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που ξεδιπλώνει, με τρομερό συλλογισμό, τη σκέψη του προκειμένου να βρει τη σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση. Ακόμα και όταν δεν είναι βέβαιος για την απάντηση, οι γνώσεις του τον οδηγούν στη σωστή επιλογή.

Δείτε παραπάνω το αποκλειστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved