Media

Ένκε Φεζολλάρι: «Μπορώ να καταλάβω γιατί η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να κρύψει την καταγωγή της»

Gossip-tv Team

Ο Έκνε Φεζολλάρι παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές  που έχει  υποστεί στο παρελθόν. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που το όνομά του είναι συνυφασμένο με πολύ μεγάλες επιτυχίες τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο.

Ο Ένκε Φεζολλάρι παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Love It" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε υποστεί στο παρελθόν, λόγω της καταγωγής του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία και στο παρελθόν είχε κρύψει την καταγωγή της. Ο ίδιος τόνισε πως ακόμα υπάρχει ρατσισμός στον χώρο και ότι τα άσχημα σχόλια ακόμα υπερτερούν.

Ο Ένκε Φεζολλάρι είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε μια ομερτά στο θέατρο, γνωρίζαμε πράγματα, αλλά υπήρχε μια εκκωφαντική σιωπή. Αν έλεγες πριν κάποια χρόνια ότι ο τάδε έκανε κάτι, σου έλεγαν “έλα τώρα, δεν μπορείς να τα βάλεις με αυτόν”. Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία όταν ο θείος αγγίξει το παιδί και το παιδί το πει στη μάνα του, η μάνα θα δείρει το παιδί.

Πράγματα που πιστεύαμε ότι δεν είναι κακοποιήσεις, είναι κακοποιήσεις. Εγώ ως παιδί χωρισμένων γονιών και με καταγωγή από την Αλβανία, έχω ζήσει στο πετσί μου τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν στάθηκε εμπόδιο η καταγωγή μου στην καριέρα μου. Ήμουν ο πρώτος Αλβανός που πέρασε στο Εθνικό. Φράσεις όπως “είσαι από την Αλβανία; Δεν σου φαίνεται” εξακολουθούν να υπάρχουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved