Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Super Κατερίνα λίγο αργοπορημένα επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (7-07).

Ο παρουσιαστής μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό επέστρεψε υγιής και… αρνητικός!

«Δεν είναι τίποτα! Για μένα ήταν λόγω των αναπνευστικών θεμάτων που έχω! Να φύγει ο Γιάννης Πουλόπουλος που μου πήρε τη θέση. Χάρηκα πολύ που χθες το βράδυ βγήκα αρνητικός. Ήμουν θετικός δυο ώρες πριν κάνω ξανά τεστ. Όλη η Ελλάδα το περνάει, όλοι θα το περάσουμε όλοι», είπε ο ίδιος κατά την είσοδό του στο πλατό.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊό.

Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα. Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια», είχε πει ο ίδιος χθες (6-07) στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για το αν θα είναι στο φινάλε της εκπομπής Super Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved