Media

Super Κατερίνα: Ο Κοκλώνης «εισέβαλε» στο πλατό - Η «σπόντα» στην Καινούργιου για τα προσωπικά της

Gossip-tv Team

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή, Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούριου από τα πρώτα λεπτά ξεκαθάρισε πως τη νέα σεζόν θα βρίσκεται κανονικά στη θέση της και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στην τελευταία εκπομπή για φέτος, λοιπόν, υπήρχε αρκετός κόσμος πίσω από τις κάμερες που παρακολουθούσε την εκπομπή, ανάμεσά τους και ο παραγωγός και καλός της φίλος, Νίκος Κοκλώνης.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην τον καλέσει στο πλατό για να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα έχει κάνει για εκείνη, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

«Θέλω να σου πω και από όλη την ομάδα, ένα τεράστιο ευχαριστώ, όχι μόνο για την υλική και παραγωγική στήριξη, αλλά κυρίως για την ηθική στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και για εμένα ειδικά, με δύσκολα θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ, με χωρισμούς και προσωπικά σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου με αυστηρότητα και αγάπη σε όλα και συγγνώμη αν πολλές φορές σε τρέλανα. Δεν θα είχα φτάσει εδώ, αν δεν ήσουν εσύ», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης με την σειρά του θέλησε να απαντήσει σε αυτά και είπε:«Φύγαμε από κάπου που περάσαμε δύσκολα, ήρθαμε εδώ που είναι τέλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από ψυχαγωγική εκπομπή, γίνατε κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο και το υπηρετήσατε καλά».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Ήρθα από το νοσοκομείο και ήταν να μην έρθω. Έχω στην πορεία μου συναντήσει τα μεγαλύτερα κεφάλια της τηλεόρασης. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπειά σου, η θετική σου ενέργεια, δεν έχω γλείψει ποτέ κανέναν… Είσαι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους και όταν ξαναξεκίνησα ήμουν στο δίλημμα να ακολουθήσω τον αδερφό μου ή να κρατηθώ Σε αυτό με προστάτευσες εσύ με τρυφερότητα και λεπτότητα που είναι μοναδική».

Ο Νίκος Κοκλώνης φανερά συγκινημένος ζήτησε να σταματήσουν γιατί ντρεπόταν, ωστόσο δεν έλειπε να πετάξει και την «σπόντα» του στην Κατερίνα Καινούργιου για το αν είχε κάποια επανασύνδεση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved