Media

Πάνος Σταθακόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είμαι μουδιασμένος, ρωτώ αν δικαιώθηκαν τα θύματα»

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Σταθακόπουλος δεν μπορούσε μην εκφράσει την άποψή του για την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Alpha τώρα και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψη του για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:«Λίγο μουδιασμένος είμαι… Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Από κει και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει. Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα».

Και πρόσθεσε:«Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και να ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν».

Τέλος για τον Γιώργο Κιμούλη, ανέφερε:«Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ότι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved