Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τη μεγάλη αλλαγή της Αντελίνας Βαρθακούρη (Video)

Gossip-tv Team

H Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε μέσω των social media για δημοσιεύματα που αφορούσαν την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ανά διαστήματα βγαίνουν στη δημοσιότητα κάποια fake news που κάνουν έξαλλο τον τραγουδιστή. Αυτή τη φορά, ο ίδιος βγήκε εκτός εαυτού με αφορμή ένα δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα, την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει την ενόχλησή του:«Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;».

Να σας θυμίσουμε πως μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΙ η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας ωστόσο συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Με αφορμή το ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη, η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής 16/9 μέσω της εκπομπής της έκανε μία αποκάλυψη για την Αντελίνα:

«Αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν είναι αυτή που ξέρατε. Αν τη δείτε, δε θα πιστεύετε στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της και τη ζωή της».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved