Media

Αποκαλυπτική η Ευγενία Σαμαρά: «Στα 35 μου με φανταζόμουν λίγο πιο… σοβαρή»!

Gossip-tv Team

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα όνειρα που είχε από μικρή για τον εαυτό της, αλλά και για εκείνα που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Την γνωρίσαμε καλύτερα ήδη από την περασμένη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Σασμός», που είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον της Στέλλας.

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» και η ίδια υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Η πανέμορφη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι από μικρή σκεφτοταν τον εαυτό της στην ηλικία που είναι σήμερα να έχει παιδιά και οικογένεια, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει, ακόμα και αν με τον σύντροφό της είναι πολύ ερωτευμένη. Παράλληλα έκανε λόγο και για την νέα σεζόν του «Σασμού» που ξεκινά σε λίγες μόνο μέρες και ήδη από το τρέιλερ έχουμε αντιληφθεί πώς όλα όσα θα παρακολουθήσουμε θα είναι ανατριχιαστικά.

Η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι… Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;», είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω…Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved