Media

GNTM: H Youtuber δίχασε τους κριτές- Απίστευτη ένταση στο πλατό: Η Χατζηπαντελή ξάπλωσε στο πάτωμα!

Gossip-tv Team

GNTM: Στο σημερινό επεισόδιο (27-9) εκτυλίχθηκε απίστευτη ένταση μεταξύ των κριτών και αφορμή στάθηκε η οντισιόν μιας κοπέλας που ασχολείται με το Youtube επαγγελματικά και θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ. 

Οι τέσσερις κριτές ξεκίνησαν να φωνάζουν ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να ξαπλώσει στο πάτωμα για να ηρεμήσει.

Η Μαρίαννα ήταν η διαγωνιζόμενη, η οποία προσπάθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ, λέγοντας ότι είναι το όνειρό της αυτός ο χώρος και πώς ποτέ δεν το είχε αποφασίσει στο εκατό τοις εκατό, για να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Οι τέσσερις κριτές ήταν αρνητικοί από την αρχή, μιας και κάνει ήδη μια δουλειά, η οποία και κατέχει πολύ χρόνο στην καθημερινότητά της και επιπρόσθετα της είπαν ότι δεν μπορούν όλοι να γίνουν μοντέλα. Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε ότι σε καμία περίπτωση αν κάποιος δεν έχει το ταλέντο, να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κάνει κάτι σε αυτόν τον χώρο.

Λίγο μετά την αποχώρηση της Μαριάννας, οι τέσσερις κριτές ξεκίνησαν μια έντονη συζήτηση σχετικά με το πώς είναι η μόδα σήμερα και το πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον, με τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα να βγαίνουν εκτός ορίων. Η Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ εκτυλισσόταν όλη αυτή η ένταση, αποφάσισε να ξαπλώσει στο πάτωμα, για να χαλαρώσει λίγο!

Δείτε το βίντεο με όλα όσα διαδραματίστηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved