Media

GNTM: Η «λατίνα» τους δίχασε και στο τέλος δεν τα κατάφερε για το ID catwalk!

Gossip-tv Team

GNTM: Στο σημερινό επεισόδιο, η 19 χρονη Νάταλι προσπάθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ, που είναι ένας χώρος που τον αγαπά ιδιαίτερα και πιστέυει μάλιστα ότι της ταιριάζει και πάρα πολύ. 

Η ίδια έλαβε μέρος στον διαγωνισμό μετά από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία είχε ασχοληθεί και εκείνη παλαιότερα με τον χώρο, κάνοντας μερικές φωτογραφίσεις.

Η Νάταλι με το που μπήκε μέσα στο πλατό κατάφερε να τους εντυπωσιάσει και τους τέσσερις με το ζεστό χαμόγελό της και την προσωπικότητά της, με τους κριτές να της ζητούν να βάλει και το μαγιό της, για να μπορέσουν να δουν ορισμένες πόζες. Η 19χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κύπρο, έδειξε ότι είχε μια μικρή δυσκολία τόσο στην πασαρέλα όσο και στις πόζες της και ακόμα και όταν η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να την βοηθήσει με τις πόζες της, δεν τα κατάφερε επιτυχώς.

Παρ' όλα αυτά κατάφερε να αποσπάσει 2 ναι από την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Γιώργο Καράβα, αλλά δεν ήταν αρκετά για να περάσει στην επόμενη φάση, μιας και δεν κατάφερε να πείσει την Βικυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved