Media

Αποκαλυπτική η Λένα Παπαληγούρα: «Αν δεν υπήρχε η μητέρα μου, δεν θα μπορούσα να δουλεύω έτσι»

Gossip-tv Team

H Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα παιδιά της, αλλά και με την μητέρα της, που της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια για τους μοναδικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα σε μια κωμωδία, μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα περιέγραψε και την ιδιίατερη σχέση που έχει με τους δυο γιούς της, που από τότε που ήρθαν στη ζωή, τους έχει τεράστια αδυναμία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την μητέρα της, λέγοντας πώς αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσε να δουλεύει τόσο πολύ και να έχει αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα.

Η Λένα Παπαληγούρα είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τώρα μάλιστα που είναι και γιαγιά νιώθω ακόμα πιο τυχερή γιατί αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα μπορούσα να δουλεύω έτσι και να έχω αυτό το πρόγραμμα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved