Media

Asia Express: H Βιβή και η Kat Kat αποχώρησαν πρώτες από το ριάλιτι!

Gossip-tv Team

Asia Express: Στο σημερινό επεισόδιο, μετά από διάφορες δοκιμασίες, παρακολουθήσαμε και την πρώτη αποχώρηση του ριάλιτι περιπέτειας του Star, με την Bιβή και την Kat Kat να αποχαιρετούν το παιχνίδι.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει το ριάλιτι περιπέτειας του Star και ανυπομονούν πώς και πώς για τη νέα δοκιμασία.

Μετά από πολλές δοκιμασίες που πέρασαν τα οκτώ ζευγάρια, στο σημερινό επεισόδιο είχε να κάνει με μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν οτοστόπ και να φτάσουν στον σταθμό του bamboo train. Το κάθε ζευγάρι έπρεπε να κινήσει χειροκίνητα για κάποια χιλιόμετρα το τρενάκι, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να το φέρουν σε πέρας. Μετά τον τερματισμό τους, θα έπρεπε πάλι να κάνουν οτοστόπ και να μετακινηθούν μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος και θα τους ανακοίνωνε ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε.

Η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της ήταν εκείνες που αρχικά έχασαν πολύ χρόνο γιατί ο οδηγός που τους μετέφερε τους πήγε σε λάθος προορισμό, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να βγουν τελευταίες. Εκείνες που αποχώρησαν ήταν η Bιβή και η Kat Kat, οι οποίες απόλαυσαν το ταξίδι αυτό μέχρι και το τέλος!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved