Media

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Έδινε κουράγιο σε καρκινοπαθείς, ενώ πάλευε για τη ζωή του (Video)

Gossip-tv Team

 

O Αλέξανδρος Νικολαΐδης πέθανε την Παρασκευή έπειτα από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, αλλά ακόμα και στο τέλος της ζωής του, έδινε δύναμη και κουράγιο σε άλλους καρκινοπαθείς, όπως αποκάλυψε η μαραθωνοδρόμος Σόνια Τσεκίνι!

Η μαραθωνοδρόμος Σόνια Τσεκίνι που παλεύει με τον καρκίνο αποκάλυψε στο Open ότι ένα χρόνο πριν, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της έδινε κουράγιο να μην τα παρατάει, την ώρα που έδινε δύσκολη μάχη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έμαθε για την περιπέτειά μου και το μόνο που είπε, ήταν ”μην το βάζεις κάτω και εγώ το ίδιο, αλλά μάλλον το δικό μου είναι πολύ δύσκολο΄΄. Μιλήσαμε για να μου δώσει δύναμη εμένα και μου έδινε αυτός κουράγιο και του είπα ότι δεν ήξερα, ιδέα δεν είχα»!

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αν και έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, νοιαζόταν περισσότερο για τους δικούς του ανθρώπους και δεν ήθελε να τους στεναχωρήσει με το δικό του πρόβλημα υγείας.

Ο προπονητής του ανέφερε: «Μου έλεγε δεν θέλω να πάθεις τίποτα, μη στεναχωριέσαι… αυτός ήταν ο Αλέξανδρος. Το μεγαλείο ψυχής του δεν περιγράφεται…»!

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved