Media

Αποκαλυπτική η Φαίη Ξυλά: «Όταν έκανα τα "Μυστικά της Εδέμ" δεν είχα πάρει ρεπό για 3 χρόνια»

Gossip-tv Team

H Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στα "Μυστικά της Εδέμ", λέγοντας ότι από τότε έχει κάνει πολλά ταξίδια. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (18-11) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για όλους και για όλα, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός έκανε λόγο και για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στα "Μυστικά της Εδέμ", τονίζοντας ότι ήταν ένα πάρα πολύ απαιτητικό project και για αυτόν τον λόγο μάλιστα δεν κατάφερε για τρία χρόνια συνεχόμενα να πάρει ένα ρεπό.

«Έχω ταξιδέψει πολύ. Το πιο μεγάλο ταξίδι μου διήρκεσε τρεις μήνες. Πήγα Ρωσία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Δεν είχα καθόλου ρεπό για 3 χρόνια όταν έκανα τα Μυστικά της Εδέμ και αποφάσισα να πάρω έναν μήνα ρεπό για κάθε χρόνο. Πήγα Πετρούπολη και Μόσχα και ΗΠΑ»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved