Media

Ιβάν Σβιτάιλο: H εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και τον ερχομό της κόρης του!

Gossip-tv Team

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την απώλεια τον πατέρα του, που τον γέμισε μαθήματα, ενώ ταυτόχρονα η γέννηση της κόρης του ήταν ο, τι καλύτερο του έχει συμβεί. 

"Με γείωσε ο ερχομός της κόρης μου σε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα" ομολογεί ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Γεια σου" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή του, αλλά και την απώλεια του πατέρα του, που τον συγκλόνισε και τον γέμισε και μαθήματα για το μέλλον του.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε χαρακτηριστικά: «Mε τον πατέρα μου δεν είχα επαφές γιατί ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου. Με την απώλεια του ένιωσα μια αφύπνιση, ίσως μου δημιουργήθηκε μια ανάγκη να εξετάσω κατά πόσο κάνω συνειδητά ότι κάνω, κατά πόσο ουσιαστικά ζω τη ζωή μου, συνάπτω σχέσεις και κατά πόσο καλά διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου. Σε αυτό το restart βοήθησε και η γέννηση της κόρη μου. Να πω την αλήθεια την φοβόμουν την οικογένεια λόγω της δικής μου εμπειρίας με τους γονείς μου, δεν είχα το παράδειγμα του πως είναι αυτό. Λίγο με άγχωνε αλλά τελικά ήταν μάλλον αυτό που επιζητούσα για να νιώσω εγώ σταθερός και ίσως ολοκληρωμένος».

Για την γέννηση της κόρης του, είπε: «Με γείωσε ο ερχομός της κόρης μου σε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα γιατί έπρεπε να κάνω μια επανεκκίνηση και να επανεξετάσω τι είναι για μένα ο χορός και το θέατρο για να επιλέξω συνειδητά τι είναι αυτό που θέλω. Επίσης, ειδικά εμείς τα αγόρια, αργούμε λίγο να πάθουμε την αφύπνιση και να προσεγγίζουμε πλέον συνειδητά τα πράγματα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved