Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: H εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του: «Κλειδώθηκα στο σπίτι, ακινητοποιήθηκα»

Gossip-tv Team

O Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, ένα γεγονός που τον συγκλόνισε και δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει.

"Οταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, μπήκε μέσα μου η αυτοκαταστροφή"...

Ο Ιβάν Σβιτάιλο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμάδες" και παραχώρησε μια συνέντευξη εκ βαθέων στη Τζένη Θεωνά. Ο διάσημος χορευτής και ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, που τον βοήθησε πολύ να σταθεί και πάλι στα πόδια του, αλλά και στην συγκλονιστική απώλεια του πατέρα του, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα, μιας και του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που φοβόμουν ίσως τελικά να ήταν η απόλυτη ανάγκη. Εγώ ήμουν πάνω σε μια σέλα, σε μια ρόδα, παρορμητικός, ορμητικός, συνάντησα μια δυσκολία, έχασα τον πατέρα μου και μπήκε η αυτοκαταστροφή μέσα στη ζωή μου. Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι, ακινητοποιήθηκα, σταμάτησα να χορεύω».

«Όταν χάνεις το νόημα σε κάποια πράγματα και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποια πράγματα που ίσως είναι φορεμένα και όλη αυτή η ενδοσκόπηση που πρέπει να κάνεις, περιέχει μια μεγάλη δόση αυτογνωσίας, η οποία είναι και δύσκολη. Δεν την αντέχεις».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved