Media

GNTM 5: Έξαλλοι οι κριτές με την συμπεριφορά των μοντέλων: «Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό τώρα;»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) η Βίκυ Καγιά και οι υπόλοιποι κριτές έγιναν έξαλλοι με την συμπεριφορά των κοριτσιών στην φωτογράφηση, μιας και κατά την γνώμη τους, δεν είχαν καμία απολύτως σοβαρότητα. 

Ο προημιτελικός του GNTM είχε κυριολεκτικά τα πάντα: πάθος, έρωτα, ένταση, θυμό και πολύ πολύ φαντασία!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε ένα concept υπέροχο, επηρεασμένο από έναν Ιταλικό έρωτα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκινούσαν με μια πασαρέλα και οι κοπέλες έπρεπε να εστιάσουν το βλέμμα τους σε έναν άνδρα, τον οποίο στην αρχή έπρεπε να σαγηνεύσουν και στην συνέχεια, αφού τον είχαν κατακτήσει, μεταφερόντουσαν σε ένα διαφορετικό set, στο οποίο και έπρεπε να δείξουν ένταση και θυμό, πετώντας όλα τα ρούχα του παρτενέρ τους στο έδαφος.

Όταν έφτασε η σειρά της Αλεξίας στο δεύτερο set της φωτογράφησης, oι υπόλοιπες κοπέλες, για να μπορέσουν να την βάλουν στο κλίμα, ξεκίνησαν να γελούν και στην ουσία να την κοροϊδεύουν, κάνοντας έξαλλους τους κριτές, μιας και τους είπαν ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού. Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας είπε στις κοπέλες να μην το ξανακάνουν αυτό, γιατί καμια από όλες τους δεν θα είχε λήψη στο τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved