Media

Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά»

Gossip-tv Team

O Tάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ζωή του, αλλά και με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δύο στη Μια" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στη ζωή του, στο ότι πιστεύει στον ρομαντισμό, ενώ παράλληλα μίλησε και εκτενώς για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει όλα αυτά που ακούγονται αλλά πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άνθρωπος της εποχής μου που να μην έχει αρπαχτεί από το κίνημα του ρομαντισμού. Δεν αρκεί να είσαι ρομαντικός επειδή πας λουλούδια στην αγαπημένη σου. Ο ρομαντισμός είναι κάτι πιο ουσιώδες. Κάποτε ο έρωτας φεύγει και μένει η επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Δεν πιστεύω στους γεροντοέρωτες. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν επηρεάστηκαν από αυτό που λέγεται επιτυχία.

«Με στεναχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κάτι αχώνευτο, κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου. Δεν μπορεί να υπάρχει καπνός χωρίς να υπάρχει το απολύτως τίποτα. Δεν θα ξεπεραστεί εύκολα η κοινωνική κατακραυγή. Είμαι ανεπιφύλακτα με το κίνημα #metoo».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved