Media

Survivor All Star: Σοκαρισμένος ο Μαρτίκας με την αποχώρηση της Βρισηίδας- Αποκάλυψε γιατί το έκανε!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (10-1) μια βόμβα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο συμβούλιο του νησιού, τους άφησε όλους άφωνους και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούσε να πιστέψει σε όσα συνέβησαν. 

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το Survivor All Star και ήδη παρακολουθούμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για το ποιοί υπόλοιποι δυο παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία, η Βρισηίδα αποκάλυψε πώς ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, διότι δεν νιώθει έτοιμη απόλυτα να ξαναμπεί σε αυτήν την διαδικασία για το επόμενο διάστημα, με τον Γιώργο Λιανό να της τονίζει πώς αν είναι έτσι τα πράγματα, θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι και έγινε και η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το παιχνίδι, φεύγοντας με δάκρυα στα μάτια και αγκαλιάζοντας τους συμπαίκτες της, αλλά και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, που του είπε: "Μην αργήσεις να γυρίσεις, σ' αγαπάω".

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα, για να του πει αν ήξερε για την απόφαση της Βρισηίδας, που τους άφησε όλους άφωνους. Ο παίκτης των Διασήμων είπε πώς του είχε πει κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα για αυτήν της τη σκέψη, ενώ εκείνος πίστευε πώς θα άλλαζε γνώμη και πώς είχε καταφέρει να την ηρεμήσει.

Επίσης, αποκάλυψε πώς μια μέρα πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Βρισηίδα πληροφορήθηκε κάτι άσχημο για την μητέρα της, που την έκανε να έχει το μυαλό της μόνο εκεί και για αυτό ήταν διαρκώς πεσμένη η ψυχολογία της.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved