Media

Survivor All Star: Έξαλλος ο Μαρτίκας για την ψηφοφορία εις βάρος του- Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Με την έναρξη του Συμβουλίου απόψε, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι είναι υποψήφιος για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα και έκανε λόγο για στημένη ψηφοφορία εναντίον του. 

Όσο προχωρά το ριάλιτι επιβίωσης, τόσο και βλέπουμε πιο δυνατούς αγώνες, αλλά και εντάσεις μεταξύ των παικτών, που λόγω της καθημερινής συμβίωσης είναι και ως έναν βαθμό αναπόφευκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε ακόμα έναν αγώνα για την ασυλία, με τους Μπλε και τους Κόκκινουν να δίνουν την ψυχή τους στον στίβο μάχης. Οι Κόκκινοι κατάφεραν με ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό σκορ για το φετινό ριάλιτι 10-4 να κερδίσουν τους Μπλε και έτσι οι δεύτεροι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, έτοιμοι να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Με την έναρξη του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο, μεταξύ άλλων, στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και εξέφρασε έντονα τον προβληματισμό του για όλα όσα έγιναν εναντίον του και, με αυτόν τον τρόπο, κατέληξε υποψήφιος προς αποχώρηση.

"Υπάρχει μια κλίκα πέντε ατόμων. Δεν άργησαν όλοι να αντιδράσουν απέναντί τους. Η Ευρυδίκη είναι η μόνη που συνδέεται με την άλλη ομάδα πάνω σε όλο αυτό το θέμα. Το πιο σοβαρό ήταν ότι σε όλο αυτό συμμετέχει και η Σταυρούλα, την οποία την έχω στηρίξει πάρα πολύ στο παρελθόν και νιώθω μεγάλη προδοσία. Ένα θα πω: «Ουδείς επικινδυνότερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο" είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Χαμπέρη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησαν σχετικά με όλα όσα ακούστηκαν, χωρίς να παραδέχονται τις κατηγορίες του Σπύρου, με την Ευρυδίκη και την Ελένη να του λένε ότι ναι μεν τον ψήφισαν, αλλά καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, μιας και αυτό είναι το κριτήριο τους σε αυτήν την φάση.

Η ψηφοφορία των Μαχητών

Λίγο αργότερα, παρακολουθήσαμε και την φηφοφορία των Μαχητών, όπου και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν εκείνοι που βγήκε προτεινόμενη για αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός, αμέσως μετά άνοιξε τις γραμμές για τους τέσσερις υποψήφιους για αυτήν την εβδομάδα: την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved