Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star!
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της και πριν από λίγη ώρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, κάνοντας λόγο για την εμπειρία της φέτος. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποφάσισε να φύγει λέγοντας πώς το σώμα της την εγκαταλείπει και πώς δεν μπορεί να το αντέξει άλλο.

Η Βρισηίδα αποχώρησε πριν από μερικές μέρες στο συμβούλιο του νησιού και η αποφασή της αυτή εξέπληξε δυσάρεστα τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένοι και ήδη εδώ και μερικό καιρό έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έχουν συγκατοικήσει κάτω από την ίδια στέγη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram: "Λοιπόν… τι να πρώτο πω!! Σύντομο το ταξίδι μου φέτος, ένα ταξίδι πολύ δύσκολο. Για εμένα δεν ήταν από το σημείο 0, με το που πήγα ήταν σαν μην εφυγα ποτέ από αυτό το νησί ! Η κούραση που είχα ήταν ακριβώς ιδια με τη εβδομάδα που αποχώρησα πέρσι!

Λυπάμαι πολύ όσους απογοήτευσα και πίστεψαν σε εμένα. Αλλά όσοι με ξέρουν θα έβαζα την υγεία μου πάντα ΠΑΝΩ από τον βωμό της δημοσιότητας και του χρήματος ! Η ψυχολογική μου η υγεία και η σωματική υγεία δεν μου επέτρεψε να παραμείνω. Παιδιά να ακούτε το σώμα σας, την καρδιά σας. Ίσως αν έμπαινα προσθήκη να ήταν καλύτερα για εμένα αλλά μπήκα ξανά από την αρχή η οποία φετος ήταν ακόμα πιο δύσκολη από πέρσι δεν άντεξα! Η ζωη μας η πραγματική είναι έξω δεν είναι το παιχνίδι.

Φέτος γνώρισα υπέροχα παιδιά και ένιωσα παρά πολύ όμορφα στην ομάδα μου. Είχα μια ζέστη αγκαλιά από όλα τα παιδιά και αυτό είναι που κρατάω! Η ΜΠΛΕ ομάδα είναι ότι καλύτερο! ΜΑΧΗΤΕΣ σας στηρίζω όπως στηρίζω και τον σύντροφο μου!
Πάμε γερά!"

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved