Media

MasterChef: Συγκλονίζει ο υποψήφιος για την μάχη του με τον καρκίνο: «Είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) παρακολουθήσαμε τον 31χρονο Γιώργο, με καταγωγή από την Λεμεσό, να δοκιμάζει τις δυνατότητές του, λέγοντας εξ αρχής πώς μόνος του στόχος είναι να κερδίσει το παιχνίδι. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και οι τηλεθεατές δεν σταματούν με τίποτα να το παρακολουθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 31χρονου Γιώργου από την Λεμεσό, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ο ίδιος, λίγο πριν εμφανιστεί μπροστά στους κριτές, θέλησε να μοιραστεί μια πολύ σημαντική ιστορία από την προσωπική του ζωή, μιας και όταν ήταν 15 ετών είχε περάσει καρκίνο, που κατάφερε να τον ξεπεράσει και να προχωρήσει μπροστά.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» ανέφερε ο Γιώργος για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved