Media

Survivor All Star: Τρελό γέλιο με την ατάκα Βασάλου σε Σαλταφερίδου: «Θέλω το μπουστάκι σου»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (2-2) παρακολουθήσαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ζητά από την Εύη Σαλταφερίδου το μπουστάκι της, με την υπόλοιπη ομάδα των Μπλε να σκάει στα γέλια. 

Ίσως όταν βλέπουμε τους παίκτες σε πιο χαλαρό mood μέσα στην ημέρα και εκτός αγώνα ή και των συμβουλίων του νησιού, τότε σίγουρα βγαίνουν οι πιο αστείες στιγμές τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (2-2) όταν στην παραλία των Μαχητών επικρατούσε ηρεμία και οι παίκτες ήταν λίγο πριν κοιμηθούν, παρακολουθήσαμε μια επική συζήτηση μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Εύης Σαλταφερίδου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν η Εύη είπε στην Μαριαλένα ότι θα της αφήσει τα κλινοσκεπάσματα, με τον Κωνσταντίνο να της ζητά να του δώσει ένα μπορντώ μπουστάκι που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Μήπως θες το μαγιό;» τον ρώτησε εκείνη τη στιγμή η Εύη Σαλταφερίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντά, «Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;», με την Μαριαλένα να του λέει ότι και να του το έδινε δεν θα χώραγε σωματικά να το φορέσει εστω και για πλάκα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved