Media

Χρηστίδου: Άφωνος ο Παππάς με την ατάκα της: «Εσύ ήσουν και λίγο ανακατώστρας. Να λέμε αλήθειες»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης  Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησαν για το Survivor All Star, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Το ριάλιτι επιβίωσης μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα και η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο και περισσότερα βλέπουμε, σε ο, τι αφορά εντάσεις και προβλήματα μεταξύ των παικτών.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Παππάς, πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε για το SUrvivor All Star αλλά και για το ενδεχόμενο να μπει στο παιχνίδι, λέγοντας πώς κάνει συζητήσεις με την παραγωγή, πριν καν ξεκινήσει το ριάλιτι. Μια ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου, τον άφησε άφωνο, ενώ στη συνέχεια σχολίασαν τα όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το πώς γίνονται οι δηλώσεις στο ριάλιτι ανάμεσα στους παίκτες και την παραγωγή...

«Αλέξη, εσύ που ήσουν έτσι λίγο ανακατώστρας, να τα λέμε και αυτά. Φιλοξενούμενος αλλά να μην πούμε την αλήθεια; Εσύ ήσουν από μόνος σου ή σε μπρίζωναν; Ερχόταν ο δημοσιογράφος και σε ρωτούσε ή σου έβγαινε από μόνο του;», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Ήταν πηγαίο αλλά για να απαντήσεις σε κάτι που σε ρωτούν, ξεκινάει η απάντηση με βάση την ερώτηση. Ρωτούσαν ότι ήθελαν να ρωτήσουν!».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved