Media

Survivor All Star- Αφροδίτη Σκαφίδα: Έπαθε αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε στην ομάδα των Κόκκινων, μιας και η Αφροδίτη Σκαφίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργικού σοκ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από τα πρώτα λεπτά του σημερινού επεισοδίου του Survivor All Star (27-2) μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στην παραλία των Κόκκινων, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να μην αισθάνεται καλά και τελικά να παθαίνει αλλεργικό σοκ. Οι συμπαίκτες της παρατήρησαν τα συμπτώματα και ανησύχησαν ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

image-2023-02-27T213249.416.jpg

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε τρομαγμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή», είπε τέλος ο Σάκης Κατσούλης και στα επόμενα δευτερόλεπτα έφτασε το ασθενοφόρο που μετέφερε την παίκτρια των Κόκκινων στο νοσοκομείο, για να την παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved