Media

Survivor All Star: «Καταπέλτης» η Χριστίνα Κεφαλά- «Εκείνοι διατάζουν, κάνουν ό, τι θέλουν»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων και εκείνη κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για σκευωρία εναντίον της. 

Από τα τελευταία λεπτά του συμβουλίου, η παίκτρια των Διασήμων εξέφρασε άμεσα τον προβληματισμό της απέναντι στους συμπαίκτες της για την υποψηφιότητά της, μιας και θεωρούσε ότι δεν της άξιζε κάτι τέτοιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (27-2) από τα πρώτα λεπτά, η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε σχετικά με την υποψηφιότητά της και κατηγορησε μερικά παρεάκια, η γνώμη των οποίων την έφεραν σε αυτήν την θέση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, από τα τρία νέα κορίτσια που έχουν μπει στην ομάδα των Διασήμων, έχουν όλες τους τα ίδια στατιστικά, με την κοπέλα να απορεί για ποιόν λόγο την καταψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια βέβαια είπε πώς το περίμενε καθώς είναι νέα σαν παίκτρια, αλλά παρ' όλα αυτά θεωρεί αδικία όλο αυτό που συμβαίνει.

image-2023-02-27T215327.926.jpg

«Υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους».

«Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν»

«Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες αυτοί δεν ψηφίστηκαν ενώ εκείνη μίλησε κατευθείαν για το λεγόμενο παρεάκι τους. Χριστίνα – Κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;»

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved