Media

Άρης Σοϊλέδης: «Στα α#$&^$!@ μου αν μπω, στα α#$&^$!@ μου κι αν δεν μπω στο Survivor»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ξεσπάθωσε ο Άρης Σοϊλέδης σε δηλώσεις που έκανε στον Γιώργο Ταλάντσεβ και στο podcast του. 

Οι δύο πρώην Survivors μίλησαν για τα όσα πέρασαν δύο χρόνια πριν στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε σε ένα παράπονο που έχει από το παιχνίδι.

Survivor 2024: «Υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλικό με τη Χρύσα... Έχουν έρθει τόσο κοντά»

talan.jpg

«Είναι τρελό. Θες να στο πω χύμα; Στα α#$&^$!@ μου αν μπω στα α#$&^$!@ μου κι αν δεν μπω (σ.σ. στο Survivor)» είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και συνέχισε: «Δεν θα πεθάνουμε για το Survivor, ούτε ζούμε από το Survivor. Θα σου πω τι με ενοχλεί. Με ενοχλεί ότι δεν γίνεται παίκτες του επιπέδου του δικού μας, παίκτης που έχει πάει τετράδα, ο μόνος που έχει πάει τετράδα και δεν έχει κληθεί να πάει. Ο μόνος. Ο μόνος που πήγε δυάδα και δεν κλήθηκε να πάει είμαι εγώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα στην παραγωγή».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατέληξε λέγοντας: «Γιατί όλοι με ρωτάνε. Εμείς δεν αποβληθήκαμε με το τηλέφωνο από το παιχνίδι. Εμείς οι δυο τιμωρηθήκαμε, δεν είχε γίνει καμία συμφωνία, όποιος τιμωρηθεί φεύγει. Με τον Τζέιμς έχεις πάει δικαστικά και τον καλείς στο παιχνίδι, εμείς τι χειρότερο κάναμε στην παραγωγή;»

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved