Argo: Τα στοιχήματα τους θέλουν στις τελευταίες θέσεις. Τι απαντούν;
Eurovision

Argo: Τα στοιχήματα τους θέλουν στις τελευταίες θέσεις. Τι απαντούν;

Το μήνυμα του Utopinan Land, του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision, αφορά τελικά στο προσφυγικό;

«Ετσι κι αλλιώς, τα τραγούδια μας αντανακλούν βιώματα, και ανησυχίες μας. Δεν υπήρχε προσπάθεια σύνδεσης της τρέχουσας επικαιρότητας με το προσφυγικό ζήτημα. Σαφώς, το συγκεκριμένο θέμα μας αγγίζει ιδιαιτέρως, καθώς είμαστε απόγονοι μαρτύρων προσφυγικών κρίσεων, λόγω ποντιακής καταγωγής, όμως το ζητούμενο δεν ήταν να γραφτεί ένα τραγούδι για την προσφυγική κρίση, αλλά ένα τραγούδι αισιόδοξο που θα έδειχνε διεξόδους σε οποιοδήποτε σοβαρό ζήτημα μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς. Υπό τη σκέπη της μουσικής, θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το ιδεατό και το ιδανικό δεν είναι ανέφικτα. Η έννοια της ουτοπίας για εμάς είναι μια ιδανική κατάσταση ή ένας ιδανικός τόπος, που ναι μεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ή να βρεθεί, δεν είναι όμως ανέφικτο, αν είμαστε αισιόδοξοι και εργαζόμαστε συλλογικά για έναν καλύτερο, εξιδανικευμένο κόσμο» τόνισαν στο TV KousKous οι Argo.

-Πώς αντιδράτε στις κριτικές;

«Οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες, ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι κακοπροαίρετες. Σαφώς και θα ακούσουμε και τα αρνητικά μαζί με τα θετικά σχόλια και τις επισημάνσεις. Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε τέλειοι ή ότι γράφουμε την τέλεια μουσική. Άλλωστε, αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η καλή κριτική μπορεί να σε κάνει καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο επαγγελματία. Ομως, είναι σημαντικό όλα να έχουν μια βάση καλής προαίρεσης.»

-Τα πρώτα στοιχήματα σας δείχνουν σε χαμηλή θέση. Είστε αισιόδοξοι για την πρόκριση στον τελικό;

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και δεν λειτουργούμε με βάση τη θέση που μας δείχνουν τα όποια στοιχήματα. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved