Eurovision

Η Eurovision 2016 στο Βέλγιο μυρίζει Ελλάδα

Gossip-tv Team

Στις 17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Eurosong 2016 στο Βέλγιο για την επιλογή του τραγουδιού και του ερμηνευτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Στοκχόλμη. Ανάμεσα στους 5 υποψήφιους (Adil Aarab ,Amaryllis ,Uitterlinden Astrid Destuyver, Laura Tesoro) συναντάμε και ακόμα μια περίπτωση με..."'άρωμα Ελλάδας"τον Tom Frantzis ελληνικής καταγωγής,/όπως μας ενημέρωσε το INFE GREECE.

Ήδη όμως ανακοινώθηκαν από τη βελγική δημόσια ρ/τ της χώρας VRT και τα ονόματα της κριτικής επιτροπής για τη φετινή εθνική επιλογή τους Eurosong 2016 μετά την φετινή 4η θέση που έλαβε η χώρα στη Βιέννη στη Eurovision.
Ανάμεσα τους γνωστά ονόματα στους φανς του διαγωνισμού που θα αποφασίσουν για τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στην επόμενη διοργάνωση της Σουηδίας τον Μάιο.
Stijn Kolacny (επικεφαλής του διάσημου στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης συγκροτήματος Scala & Kolacny)
Alexander Rybak (Νικητής της Eurovision με τη σημαία της Νορβηγίας το 2009)
Tom Helsen (τραγουδιστής-συνθέτης)
Beverly Jo Scott (τραγουδιστής)
Hadise (εκπρόσωπος Τουρκίας στην Eurovision 2009)
Christer Björkman (επικεφαλής της σουηδικής αποστολής στο διαγωνισμό)

To τελικό "εσωτερικό" αποτέλεσμα θα κρίνουν κατά 50% το κοινό μέσω televoting και 10 διεθνείς κριτικές επιτροπές που θα κληθούν να ψηφίσουν. Η 6μελής κριτική επιτροπή, τα ονόματα της οποίας αναφέραμε θα έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved