Ματούλα: «Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, πολύ καλός άνθρωπος και Έλληνας με τα όλα του...»
Showbiz

Ματούλα: «Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, πολύ καλός άνθρωπος και Έλληνας με τα όλα του...»

Η Ματούλα, παραχώρησε συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα και θυμήθηκε τη «χρυσή» εποχή της νυχτερινής Αθήνας, αλλά και τα πολυτάραχα, γεμάτα σκαμπανεβάσματα χρόνια 

Η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ωνάση και περιέγραψε χαρακτηριστικά τι έκανε στα κέντρα όπου πήγαινε για να διασκεδάσει!

Μίλησέ μου για τον Ωνάση, τον μεγιστάνα, που τον γνώρισες διασκεδάζοντας μαζί του στα μπουζούκια.

Σχεδόν κάθε φορά που ερχόταν στην Αθήνα από το Παρίσι ειδοποιούσε τον Καπετανάκη, τον άντρα της Παμέλας, που είχε τη Νεράιδα, να μου τηλεφωνήσει και να με καλέσει να πάω στο μαγαζί, όπου θα ήταν κι εκείνος.

Ηταν μεγάλος γλεντζές, πολύ καλός άνθρωπος και Ελληνας με τα όλα του! Αγαπούσε πολύ τον Σταμάτη Κόκοτα και πήγαινε στα κέντρα όπου τραγουδούσε. Ο Αρίστος ήταν και αθυρόστομος, όταν το ήθελε. Τον θυμάμαι μια φορά που τσαντίστηκε πολύ όταν τον φωτογράφισαν κρυφά να κατουράει στο χαλίκι έξω από τη Νεράιδα. Εγινε... Τούρκος!

Από όλους τους πλούσιους, που ήταν φίλοι σου και διασκεδάζατε μαζί, ο Τάκης Ηλιάδης είναι, νομίζω, ο πιο μοιραίος.

Ναι, και τον αποκαλώ πατέρα μου, διότι από τότε που έφυγα από το σπίτι μου τον συνάντησα σε μια παρέα και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ. Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είπε “το παιδί είναι πολύ έξυπνο, είναι άδικο να πάει χαμένο και θα την αναλάβω σαν κόρη μου”. Ο Τάκης Ηλιάδης, αυτός που «έφτιαξε» τη Μαρινέλλα, την οποία εγώ του γνώρισα, και είναι και ο νονός του γιου μου, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν του έχω μιλήσει ποτέ στον ενικό!

Ησουν από τις πρώτες που φόρεσαν μίνι, βγήκες με κολάν πάνω σε άλογο στην πλατεία Κολωνακίου, έκανες γυμνισμό στη Μύκονο και γενικώς είχες μια πρωτοποριακή και επαναστατική στάση...

Δεν το έπαιξα ποτέ κάποια, όμως μπορώ να πω ότι έφερα μια τρέλα και μια ελευθερία στα πράγματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μόνη μου άντεξα και ξεπέρασα όλα τα κύματα της ζωής μου. Ισως τελικά να είμαι πολύ δυνατή! Οσο για τα ρούχα, μπορώ να πάρω ένα τσουβάλι και να το φτιάξω έτσι που να αναρωτηθείς από πού το πήρα! Ο Ηλιάδης ήθελε να ανοίξω μπουτίκ με ρούχα του Ιβ Σεν Λοράν, αλλά δεν το έκανα, δήλωσε στην Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved