Μόνικα Χριστοδούλου - Σταύρος Ξενίδης: Καιρό είχαμε να τους δούμε! Σπάνια έξοδος με τα παιδιά τους!
Showbiz

Μόνικα Χριστοδούλου - Σταύρος Ξενίδης: Καιρό είχαμε να τους δούμε! Σπάνια έξοδος με τα παιδιά τους!

Πολύ καιρό είχαμε να δούμε αυτό το ζευγάρι. 

Η Μόνικα Χριστοδούλου και ο Σταύρος Ξενίδης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια τους βλέπουμε κάπου έξω.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μια κόρη ενώ εκείνος έχει έναν ακόμα γιο από προηγούμενη σχέση του.

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει η τραγουδίστρια, είχε μιλήσει και για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γε­γονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξα­πλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω.

Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμί­ζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr λοιπόν, μετά από καιρό, τους «τσάκωσε» σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, όπου και έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους.
Μάλιστα, κάθισαν να πιουν και τον καφέ τους, ενώ μαζί τους ήταν φυσικά και τα δύο πιτσιρίκια που δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά.


Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved