Μπάρκα: Μετά τον χωρισμό ξεκίνησε τις βόλτες στην πόλη! Δείτε με ποιους την «τσακώσαμε»
Showbiz

Μπάρκα: Μετά τον χωρισμό ξεκίνησε τις βόλτες στην πόλη! Δείτε με ποιους την «τσακώσαμε»

Δανάη Μπάρκα: Όλο αυτό το διάστημα, η Δανάη έχει κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, δίνοντας προτεραιότητα στα επαγγελματικά της και στην πρωινή εκπομπή του Mega

Διανύει σίγουρα μια ιδιαίτερη χρονιά μεγάλων αλλαγών, καθώς τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά της, οι εκπλήξεις ήταν πολλές για εκείνη!

Η Δανάη Μπάρκα μας καλημερίζει καθημερινή μέσα από το Mega και την εκπομπή, Πάμε Δανάη. Πρόσφατα μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο και υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι.

«Ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή μου προσπαθώ να νιώθω ωραία. Λόγω της εκπομπής, δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποια πράγματα να μας παίρνουν από κάτω, κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν» δήλωσε πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Όλο αυτό το διάστημα, η Δανάη έχει κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, δίνοντας προτεραιότητα στα επαγγελματικά της και στην πρωινή εκπομπή του Mega. Μάλιστα την εβδομάδα που μας πέρασε, η Δανάη κλήθηκε να δώσει ξανά εξηγήσεις για τη συνεργασία της με τον σταθμό, μετά τις φήμες και τα σενάρια που την ήθελαν να μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Φυσικά ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος και εκείνη φροντίζει να τον περνά ελάχιστα δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα και καλούς φίλους.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δανάη Μπάρκα στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved