Δανάη Μπάρκα: Η νέα φωτό με μαγιό στην πισίνα από τις διακοπές της στη Τζια
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Η νέα φωτό με μαγιό στην πισίνα από τις διακοπές της στη Τζια

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Τζια και δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν έχει σταματήσει να ποστάρει στιγμιότυπα από τις διακοπές της και να μας ταξιδεύει με τον τρόπο της.

Σήμερα (16/7) πόσταρε μια φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει με μαγιό και καπέλο μέσα σε μια πισίνα και έγραψε στη λεζάντα της:

«Γειά σας κούκλοι 😘
————
🌻».

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή».

Να θυμίσουμε πως «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είδαμε πάρα πολλούς ανθρώπους που συνέβαλαν πάρα πολύ. Στην αρχή όλο αυτό ήταν μια τρέλα. Το να δώσουν δηλαδή το τιμόνι της εκπομπής σε ένα κορίτσι που δεν ήξερε καν να κοιτάει την κάμερα. Στο τέλος όλης της σεζόν κάτι έμεινε και ελπίζουμε να σας κρατήσαμε πολύ ωραία συντροφιά. Είναι πάρα πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ευχαριστήσουμε. Κάθε πρωί ερχόμουν στο καμαρίνι με τις ανασφάλειες και τους φόβους μου και με έκαναν τα ξεχνάω όλα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είστε η πιο μεγάλη αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Μετά από αυτή τη σεζόν είμαι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος χάριν σε εσάς και σε όλους», είχε πει μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της.

Δείτε τη νέα της φωτό με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved