Έξαλλος ο Αλμπάνης με τον Βαλάντη: «Περπάτησε και ξανασηκώθηκε...Ηλίθιε»!
Showbiz

Έξαλλος ο Αλμπάνης με τον Βαλάντη: «Περπάτησε και ξανασηκώθηκε...Ηλίθιε»!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με σχετική του δημοσίευση στο Instagram, μίλησε ανοιχτά εναντίον του Βαλάντη, ο οποίος προσέβαλε ανεπανόρθωτα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Πολλές είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, άλλες ευχάριστες και άλλες αρκετά δυσάρεστες, με εκείνη που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες να έχει να κάνει με την λεκτική επίθεση του Βαλάντη απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, από την ομάδα των Διασήμων.

Όπως είδαμε από πολλούς τηλεθεατές, αλλά και από άτομα, που ανήκουν στον χώρο του θεάματος, η αντίδρασή τους υπήρξε αρκετά έντονη, δεδομένου ότι ο τραγουδιστής προσέβαλε την νεαρή παίκτρια, αναφερόμενος στο κομμάτι της υγείας της. Όπως είδαμε και στο βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από την παραγωγή, εκείνος της είπε: "Συνήθως αυτά που περνάμε μας κάνουν καλύτερους και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος".

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί και εκείνος στο παρελθόν από καρκίνο και κατάφερε, μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια και δύναμη, να βγει νικητής και τελικά να τα καταφέρει να είναι υγιής. Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του για όλα εκείνα που ειπώθηκαν κατά της Ευρυδίκης και αποφάσισε να πει την άποψή του, μέσα από ένα σχετικό του ποστ στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε σε σχετικό story: «Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει, ηλίθιε. Με την Ευρυδίκη»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη για την υγεία της- To Twitter τον «σταύρωσε»!

Survivor: Καταπέλτες Βισκαδουράκης και Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας»

Survivor: Ο Βαλάντης έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει- Τι δήλωσε στο συμβούλιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved