Θύμα της κακοκαιρίας η Ιωάννα Σουλιώτη: Δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και το καταπλάκωσε!
Showbiz

Θύμα της κακοκαιρίας η Ιωάννα Σουλιώτη: Δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και το καταπλάκωσε!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει πλήξει την Αθήνα και έχει δημιουργήσει και πολλά προβλήματα, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στην ηλεκτροδότηση.

Πέρα από πολλούς που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους με την επέλαση του χιονιά στην Αττική, υπήρχαν και εκείνοι που αντιμετώπισαν πολυάριθμα προβλήματα με την κακοκαιρία.

Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις, που δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί το χιόνι, μιας και η ίδια δεν αντιμετώπισε πολλά βασικά προβλήματα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, με σχετική της δημοσίευση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Ιωάννα Σουλιώτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει κοπεί το ρεύμα στο σπίτι της από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ πάνω στο αυτοκίνητό της έχει πέσει ένα μεγάλο δέντρο, αφού λόγω του βάρους από την μεγάλη ποσότητα του χιονιού, δεν μπόρεσαν να αντέξουν τα κλαδιά του.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της: "Μόλις διάβασα το εξής κ δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω!!! « Ο έρωτας είναι σαν το χιόνι, τον περιμένουμε με ανυπομονησία να ερθει κ όταν ερθει προκαλεί μόνο προβλήματα»… και θα συμπληρώσω ειδικά όταν δεν είμαστε προετοιμασμένοι !!! Χωρις ρεύμα από χθες στις 21.00 κ με αυτο το τεραστιο πευκο πεσμένο πάνω στο αυτοκίνητο μου!!! Υπομονή κ βαθιές αναπνοές"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

Σάββας Πούμπουρας: Έγινε... ψήστης στο χιονισμένο τοπίο και η «Αρετή του» τον αποθανάτισε!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πιο ζεστές αγκαλιές με τον σύζυγο και τις κούκλες κόρες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved