Φεστιβάλ Καννών 2022: H Εva Longoria φόρεσε μαύρο διαφανές φόρεμα και τα φλας... άστραψαν
Hollywood

Φεστιβάλ Καννών 2022: H Εva Longoria φόρεσε μαύρο διαφανές φόρεμα και τα φλας... άστραψαν

Αυλαία πραγματοποίησε το Φεστιβάλ Καννών και όλες οι λαμπερές παρουσίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους.

Την Τρίτη (17/5) ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, για την 75η διοργάνωσή του, και όλα τα φλας ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί. Η τελετή έναρξης φιλοξένησε αρκετούς celebrities, οι οποίοι μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Από το κόκκινο χαλί πέρασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού Φεστιβάλ Καννών, με πρόεδρο τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Lindon, ανάμεσά τους και η Eλληνο-Ιταλίδα Valeria Golino και η Σουηδή Noomi Rapace, αλλά και διεθνείς αστέρες, όπως η Julianne Moore και η Eva Longoria, Lashana Lynch που βρέθηκαν εκεί είτε για απολαύσουν ταινίες είτε για να είναι παρών στις πρεμιέρες ταινιών στις οποίες συμμετέχουν.

Από τις λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων ξεχώρισε αυτή της Eva Longoria, καθώς επέλεξε ένα εντυπωσιακό ημιδιαφανές με μαύρες πούλιες μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που «έγλειφε» το κόκκινο χαλί. Το συνδύασε μάλιστα με ασημί πέδιλα και μαύρο κολιέ.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved