Depp: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η γνωριμία με την Heard και ο γάμος που κατέληξε στα δικαστήρια
Hollywood

Depp: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η γνωριμία με την Heard και ο γάμος που κατέληξε στα δικαστήρια

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα παντρεύτηκαν αλλά και χώρισαν.

Ενώ όλα έμοιαζαν ονειρεμένα για το ζευγάρι, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού τους εμφανίζονταν τα προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα και οι πιο ιδιωτικές τους πληροφορίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και όλος ο κόσμος μιλάει για την διαμάχη τους διαμάχη. Κανείς όμως δεν μπορεί να μιλήσει για το ποιος από τους δύο έχει δίκιο.

Πάμε να μάθουμε, όμως ορισμένες πτυχές της ζωής του ηθοποιού…

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Τζόνι Ντεπ σε διάφορες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας του.

Για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στην γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, Μπέτι Σου Πάλμερ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

«Η λεκτική και η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι» είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικά, όπου του πετούσε στο κεφάλι τασάκια, παπούτσια κι ένα τηλέφωνο, αναφέροντας ότι «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος».

Η γνωριμία με την Amber Heart

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary». Ο ίδιος υποδυόταν έναν δημοσιογράφο που αναλαμβάνει ένα ρεπορτάζ στο Πουέρτο Ρίκο και ερωτεύεται παράφορα τη Chenault, ρόλο που έπαιζε η Amber Heard.

Αναφερόμενος σε μία σκηνή στην οποία οι δύο συμπρωταγωνιστές φιλιούνται στο ντουζ, είχε αναφέρει:«Νομίζω πως υπήρχε κάτι πολύ αληθινό σε εκείνο το φιλί στο ντουζ».

Εκείνη την περίοδο και οι δυο τους βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, ωστόσο λίγο αργότερα χώρισαν με τους συντρόφους τους και ξεκίνησαν τη σχέση τους. Τον Φεβρουάριο του 2015 παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες, αλλά η τελετή έγινε στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες. Λίγους μόλις μήνες μετά το γάμο τους, η Amber Heard δήλωνε ευτυχισμένη και πως όλα είναι μία χαρά. Οι σχέσεις τους, ωστόσο, είχε τα πάνω και κάτω της, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το πως θα εξελισσόντουσαν τα πράγματα.

Ο γάμος που κατέληξε στα δικαστήρια

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 2018 η γνωστή παγκοσμίως εφημερίδα, The Sun, είχε δημοσιεύσει ως ο διάσημος και ταλαντούχος ηθοποιός κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Η δίκη ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησε και σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως... παρωδία, καθώς, όλα όσα συνέβησαν δεν έχουν προηγούμενο.

Πρώτος κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως αποφάσισε να τη χωρίσει όταν εκείνη αφόδευσε στο κρεβάτι τους υποστηρίζοντας πως του έκανε φάρσα.

Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και είδαμε τον Τζόνι Ντεπ «λιώμα» στο πάτωμα έπειτα από ένα πάρτι με ποτά, κοκαΐνη και χάπια. Οι φωτογραφίες αυτές, τραβήχτηκαν από την πρώην σύζυγό του, και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης. Στις φωτογραφίες φαίνεται το τραπέζι που πάνω του υπάρχουν ναρκωτικά και αλκοόλ, στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες και έχουν τραβηχτεί το 2013.

Όλα αυτά ο ηθοποιός δεν τα άφησε αναπάντητα και παρουσίασε στο δικαστήριο ένα βίντεο με την Άμπερ Χέρντ να ερωτοτροπεί στο ασανσέρ του πολυτελούς διαμερίσματος του πρώην συζύγου της με τον δισεκατομμυριούχου Elon Musk. Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συνδέθηκαν ερωτικά, μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο Depp-Heard, γεγονός που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ διεκδικεί από την πρώην σύζυγό του 50 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από δηλώσεις της στην «Washington Post», ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved