Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει τα διατροφικά «μυστικά» της για ένα τέλειο σώμα
Hollywood

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει τα διατροφικά «μυστικά» της για ένα τέλειο σώμα

Τι κι αν έχει πατήσει τα 53… Η Jennifer Aniston έχει σώμα που θα ζήλευαν και 20χρονες…

Την Jennifer Joanna Aniston, την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά, Τα Φιλαράκια, - προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 2004 - ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν.

Η ηθοποιός από τότε μέχρι και σήμερα διατηρεί μια στενή και άριστη επαφή με τους θαυμαστές της και ούσα ενεργή στα social media, μοιράζεται, αρκετά συχνά στιγμιότυπα, τόσο της επαγγελματικής της ζωής, όσο και της προσωπικής, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ωστόσο, η ίδια πέρα από υποκριτικό ταλέντο, διαθέτει ένα όμορφο παρουσιαστικό.

Τι κι αν είναι 53 χρονών, η Jennifer παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική. Μάλιστα, δεν διστάζει να αποκαλύπτει και το μυστικό της για ένα τέλειο σώμα.

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο «Shape», το μότο της είναι η ισορροπία ανάμεσα στην υγεία και την απόλαυση. Η ηθοποιός δεν πιέζει τον εαυτό της με εξαντλητικές δίαιτες και όποτε το χρειάζεται να κάνει μικρές «αμαρτίες», το κάνει και το ευχαριστιέται κιόλας. Επίσης σύμφωνα με όσα αναφέρει το «eatthis», η Jennifer Aniston έχει εντάξει στη διατροφή της, μπάρες πρωτεΐνης και πρωτεϊνικά smoothies.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός λατρεύει τις σαλάτες, οι οποίες περιέχουν ψιλοκομμένο μαρούλι, κοτόπουλο, ασπράδια αυγών και μερικά φασόλια garbanzo με μια απλή βινεγκρέτ, με γευστικές πινελιές όπως το μπέικον και λίγο τυρί πεκορίνο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved