Τι συμβαίνει με τον Ντελόν; Το οπλοστάσιο που είχε σπίτι του - Βρέθηκαν 72 όπλα & 3.000 φυσίγγια
(c)2017 Lucian Nuta Photography
Hollywood

Τι συμβαίνει με τον Ντελόν; Το οπλοστάσιο που είχε σπίτι του - Βρέθηκαν 72 όπλα & 3.000 φυσίγγια

Ο Αλέν Ντελόν κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και 3.000 φυσίγγια στο σπίτι του.

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες «παράνομης αποθήκευσης όπλων» και «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγοριών Α,Β και Γ» βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, καθώς η γαλλική αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας 72 πυροβόλα όπλα και 3.000 φυσίγγια, όπως και την ύπαρξη πεδίου βολής, δηλαδή σκοπευτηρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες αποκαλύφθηκε πως ο Αλέν Ντελόν «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο».

delon.jpg

Η οικογένεια Ντελόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ των μελών της.

Συνεχίζεται ο πόλεμος των Ντελόν: Εισαγγελική απόφαση για να προστατευτεί ο σταρ από τα... παιδιά του!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η έρευνα διενεργήθηκε με αφορμή τη συνέντευξη της κόρης του, Ανούτσκα Ντελόν, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια αποκάλυψε πως επισκέπτεται το σπίτι του πατέρα της πάντα παρουσία του σωματοφύλακά της, καθώς είναι γνωστό το πάθος του πατέρα της για τα πυροβόλα όπλα.

delon-2.jpg

Ο Αλέν Ντελόν με τους δύο γιους του.

Οι τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του, καθώς και η εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος ταλαιπωρείται τόσο από σωματικά όσο και από ψυχολογικά προβλήματα, στάθηκαν οι αφορμές για τη γαλλική αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα για οπλοκατοχή σε βάρος του διάσημου ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved