Όσκαρ 2024-Κίλιαν Μέρφι: Οι «θυσίες» για τον ρόλο του ως Oppenheimer - «Έτρωγε ένα αμύγδαλο τη μέρα»
Hollywood

Όσκαρ 2024-Κίλιαν Μέρφι: Οι «θυσίες» για τον ρόλο του ως Oppenheimer - «Έτρωγε ένα αμύγδαλο τη μέρα»

Όσκαρ 2024: Η μεγάλη πρόκληση για τον Κίλιαν Μέρφι ήρθε με την πρόταση από τον Νόλαν να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Oppenheimer και πλέον είναι κάτοχος του πρώτου Όσκαρ της καριέρας του. 

Προκειμένου να θυμίζει στην όψη τον «πατέρα της ατομικής βόμβας», ο Ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει θυσίες. Όπως λένε όσοι τον ζούσαν τον καιρό των γυρισμάτων: «Έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα».

Όσκαρ 2024: Οι μεγάλοι νικητές, τα ευτράπελα και όλα όσα έγιναν στη λαμπερή τελετή απονομής

«Είχε ένα τόσο μνημειώδες εγχείρημα. Και μπορούσε να τρώει μόνο ένα αμύγδαλο κάθε μέρα, είχε αδυνατίσει τόσο πολύ» δήλωσε σε συνέντευξή της η συμπρωταγωνίστριά του Έμιλι Μπλαντ.

oppenheimer.jpg

Όπως ο ίδιος ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στους New York Times, πέντε μήνες πριν από τα γυρίσματα άρχισε να προετοιμάζει το σώμα του αλλά και την ψυχολογία του προκειμένου να ανταπεξέλθει σωστά στον ρόλο του.

«Μου αρέσει να παίζω με το σώμα μου και ο Οπενχάιμερ είχε μια πολύ ξεχωριστή σωματική διάπλαση και σιλουέτα, την οποία ήθελα να αποδώσω σωστά. Έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά και δουλέψαμε με το ντύσιμό μου – ήταν πολύ αδύνατος, σχεδόν αποστεωμένος, ζούσε με μαρτίνι και τσιγάρα.

Είχε αυτά τα πολύ φωτεινά μάτια και ήθελα να του δώσω αυτό το βλέμμα, οπότε δουλέψαμε πολύ πάνω στη σιλουέτα και τις εκφράσεις του πριν ξεκινήσουμε» δήλωσε ο Κίλιαν Μέρφι. Ο ίδιος τόνισε ότι σε ό,τι αφορά τη διατροφή του αυτούς τους πέντε μήνες, πράγματι ακολούθησε ακραία δίαιτα, κάτι που δεν συμβουλεύει κανέναν να κάνει στη ζωή του.

oppenheimer-(2).jpg

Σκηνή από το Oppenheimer

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved