Όσκαρ 2024: Οι ξεχωριστές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των after parties!
Hollywood

Όσκαρ 2024: Οι ξεχωριστές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των after parties!

Όσκαρ 2024: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μετά την τελετή απονομής των βραβείων οργανώνονται τα πιο λαμπερά after parties και φυσικά οι εμφανίσεις των σταρ είναι πάντα ξεχωριστές και πολύ λαμπερές. 

Αμέτρητοι λαμπεροί σταρ του Χόλιγουντ μετά τη βραδιά απονομής των Όσκαρ, όπως κάθε χρόνο, πήραν τον δρόμο για τα πάρτι στα οποία είναι καλεσμένοι και τα οποία γίνονται σε διάφορα μέρη στο Λος Άντζελες, γύρω από το Dolby Theatre.

Όσκαρ 2024-Λάνθιμος: O Γιώργος της Ικαρίας, των 407 υποψηφιοτήτων & των 4 Όσκαρ για το «Poor Things»

Φυσικά και εκεί στήνεται παραδοσιακά το κόκκινο χαλί για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/reel/C4W_t0AtcRp/

Ποιοι πήγαν πού, τι φόρεσαν, πώς πόζαραν μπροστά στον φωτογραφικό φακό;

https://www.instagram.com/p/C4XJfA6ueeq/

After Party του Vanity Fair

Πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά events της χρονιάς σε ό,τι αφορά την κινηματογραφική βιομηχανία και δίνεται στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Μπέβερλι Χιλς.

https://www.instagram.com/p/C4XApKCsHds/

Οι σταρ άρχισαν να καταφτάνουν μετά το τέλος της βραδιάς απονομής, ανάμεσά τους η Σοφία Βεργκάρα, τα μέλη της οικογένειας Jenner-Kardashian, η Κρίσι Τίγκεν αλλά και η Κάιλι Μινόγκ. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C4XBO-OPtju/

Oscars Governors Ball

Ένα από τα πιο λαμπερά πάρτι είναι και αυτό μετά την τελετή απονομής. Το συγκεκριμένο after party το προτιμούν συνήθως για τα εκλεπτυσμένα του μενού. Φέτος το επιμελείται ο διάσημος σεφ Wolfgang Puck ο οποίος μάλιστα φέτος κλείνει 30 χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας στο συγκεκριμένο πάρτι.

https://www.instagram.com/reel/C4OTtSCPng1/

Στο συγκεκριμένο πάρτι από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν ο παρουσιαστής των Όσκαρ, ο Jimmy Kimmel ο οποίος μάλιστα στις πρώτες δηλώσεις του είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το πώς κύλησε η βραδιά.

Το πάρτι του Elton John's

Κάποιοι θα... σκότωναν για να πάρουν πρόσκληση για το συγκεκριμένο after party και το ίδιο συνέβη και φέτος.

Ο διάσημος τραγουδοποιός κάλεσε για 32η συνεχόμενη χρονιά τους καλούς φίλους του προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα Elton John AIDS Foundation. Σ' αυτό βρέθηκε η Elizabeth Hurley και πολλοί ακόμα διάσημοι φίλοι του οικοδεσπότη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved