Hollywood

Εφιάλτης στον αέρα για διάσημη τραγουδίστρια! Ο καπνός στο πιλοτήριο και η αναγκαστική προσγείωση!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωσε η διάσημη τραγουδίστρια, βραβευμένη με Grammy, Karol G όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση λόγω καπνού στο πιλοτήριο. 

Τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα στις Ηνωμένες Πολιτείες έβγαλαν έκτακτα δελτία, αποκαλύπτοντας τα όσα είχε ζήσει η διάσημη τραγουδίστρια από την Κολομβία η οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στον αέρα.

Ντροπή! Αισχρά σχόλια για το πανέμορφο μοντέλο που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα

carol-g.jpg

Η Karol G, κατά κόσμον Carolina Giraldo Navarro, είχε συναυλία στη Γουατεμάλα, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Λατινική Αμερική όταν ο πιλότος του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε μαζί με μερικούς ακόμα επιβάτες, ανέφερε πρόβλημα στο πιλοτήριο, με καπνούς. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και ο πιλότος πήρε σαφείς οδηγίες ώστε να προσγειωθεί εκτάκτως σε αεροδρόμιο της Νότιας Καλιφόρνιας!

Tα κρίσιμα λεπτά μέχρι να προσγειωθεί με ασφάλεια το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο, πέρασαν σαν αιώνας για τους επιβάτες της πτήσης, ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια η οποία ήταν και η πρώτη που αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, ευχαριστώντας όλους όσοι είχαν καταφέρει να βοηθήσουν ώστε να έχει αίσιο τέλος η όλη περιπέτεια. Η Karol G έχει κυκλοφορήσει από το 2017 τέσσερα άλμπουμ που έχουν γίνει πλατινένια και είναι διάσημη, κυρίως στη Λατινική Αμερική για το ρεπερτόριό της και το performing της on stage.

https://www.instagram.com/p/C35Z5WArn_W/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved