Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: «Έχουμε αρμονική σχέση με τον Γιώργο. Είμαστε 16 χρόνια μαζί»

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα καλεσμένη του «Πρωινού mou» μίλησε για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Είναι μαζί 16 χρόνια και όπως είπε: «Έχουμε αρμονική σχέση και ευτυχώς ταιριάζουμε πάρα πολύ». Από τότε που μπήκε στη ζωή τους το μωρό η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν αγαπάει τη κόρη της ή τον σύζυγό της περισσότερο.

«Είναι δυνατόν να αγαπάς τον άντρα σου σαν το παιδί σου ή να αγαπάς το παιδί σαν τον άντρα σου; Είναι διαφορετικές αγάπες. Σαν το παιδί δεν αγαπάς τίποτα, έχει βγει από μέσα σου. Αλλά τον πιο σημαντικό άνθρωπο μετά το παιδί σου θεωρείς τον άνθρωπο με τον οποίο το έχεις κάνει». Σε πολλούς ο Γιώργος Λύρας φαίνεται «βαρύς» σαν άνθρωπος και η Πέγκυ εξήγησε το λόγο.

«Θα σου πω γιατί φαίνεται βαρύς. Γιατί σιχαίνεται τις φωτογραφίες και τις κάμερες, πράγμα που εμένα είναι μέρος της δουλειάς μου, όχι της δικής του. Εκείνου η δουλειά του είναι πίσω, η προετοιμασία όλου αυτού. Ο Γιώργος πάντα ήταν ένας γλυκός άνθρωπος. Νευρίαζε μόνο με όσους δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά. Και είναι "βαρύς" με τους φωτογράφους γιατί δεν τους αρέσει να τραβούν φωτογραφίες και να τον παίρνουν οι κάμερες». Πέρα από σύζυγοί είναι και συνεργάτες. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έχουν διαφωνίες αλλά τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και όλα γίνονται σε συνεργασία. Στον δίσκο για παράδειγμα δεν θα μπει ένα τραγούδι που δεν είμαστε σίγουροι και οι δύο, ανεξάρτητα αν αυτό γίνει επιτυχία ή όχι. Νομίζω ότι αυτή είναι η απόλυτη συνεννόηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει ο Γιώργος να δουλέψω με κάποιον καλλιτέχνη ή να πω κάποιο τραγούδι που εγώ δεν θα θέλω ποτέ. Δεν θέλει να είμαι δυστυχισμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved