Άρτεμις Αστεριάδη: «Πονάω όσο δεν πάει»
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: «Πονάω όσο δεν πάει»

«Πονάω όσο δεν πάει», δηλώνει η Άρτεμις Αστεριάδη σε καθημερινή εφημερίδα μη κρύβοντας τη δύσκολη περίοδο που διανύει αλλά και την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Άρτεμις Αστεριάδη και ο σύζυγός της Ζώης Σημαντήρας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στο γάμο τους και να προχωρήσουν χωριστά τις ζωές τους. «Με έχει πονέσει όσο δεν πάει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, είναι λογικό να πονάς. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος» εξομολογείται το μοντέλο το οποίο χαρακτηρίζει «νεκρή» την περίοδο που διανύει. Όσο για το πώς είναι τώρα η ζωή της, δεν κρύβει πως «είναι πολύ δύσκολα. Προσπαθώ να μη σκέπτομαι τίποτα. Το μόνο που μου δίνει λίγη δύναμη είναι η δουλειά».

Μέχρι τώρα τόσο η Άρτεμις Αστεριάδη όσο και ο Ζώης Σημαντήρας κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους, ούτε το γάμο τους είχαν αντιληφθεί τα μέσα ούτε και το χωρισμό τους μέχρι τη στιγμής που η ίδια η Άρτεμις αποφάσισε να μιλήσει, χωρίς όμως λεπτομέρειες, για να κλείσει αυτή η ιστορία.

«Δεν λέω τα προσωπικά μου. Δεν το έχουν μάθει ακόμα και οι φίλοι μας. Το ξέρουν τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα» τονίζει. «Με στεναχωρεί. Προσπαθώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο πράγμα ο χωρισμός, ειδικά όταν είσαι παντρεμένος», λέει χαρακτηριστικά.

Πώς είναι όμως οι σχέσεις της Άρτεμης Αστεριάδη με τον μέχρι πρότινος σύζυγό της; «Με τον Ζώη παραμένουμε δυο πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε τα μαγαζιά μαζί. Δεν μπορούμε να μη μιλιόμαστε». Ωστόσο, παραμένει στο σπίτι όπου ζούσαν με τον Ζώη Σημαντήρα, προσπαθώντας όσο είναι εφικτό να προχωρήσει μπροστά. Το μόνο που εύχεται είναι «να είμαι ήρεμη και να έχω την υγεία μου», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved