Αυτοί είναι οι πιο most loved and hated παρουσιαστές για τις 23 μέρες του Ιουλίου!
Showbiz

Αυτοί είναι οι πιο most loved and hated παρουσιαστές για τις 23 μέρες του Ιουλίου!

Πώς τα πάνε οι παρουσιαστές τις 23 μέρες του Ιουλίου στο μεγαλύτερο poll της showbiz (Love and Hate);

Ας δούμε ποιοι είναι οι πιο αγαπητοί παρουσιαστές!

Την κορυφή κατέχει η Φαίη Σκορδά (24.277), που παραμένει πρώτη στο poll του gossip-tv αρκετές εβδομάδες! H Ελένη Μενεγάκη συγκέντρωσε 4.199 ψήφους και βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Μία θέση πιο κάτω συναντάμε την Ζέτα Μακρυπούλια (2.335). Η Ελεονώρα Μελέτη (2.187) και η Ναταλία Γερμανού (2.057) κατάφεραν να μπουν στην πεντάδα των πιο αγαπητών παρουσιαστών.

Ποιοι είναι όμως οι πιο μισητοί παρουσιαστές;

Αρκετοί απ' ότι φαίνεται δεν την συμπαθούν και τόσο και την κατέταξαν στην πρώτη θέση των πιο μισητών παρουσιαστών την... Ευγενία Μανωλίδου (4.129). Ακολουθεί η Τατιάνα Στεφανίδου (3.811) στη δεύτερη θέση! Μπορεί να την συναντήσαμε στην κορυφή των πιο αγαπητών παρουσιαστών, όμως έχει την τιμητική τους και στους πιο μισητούς... Ο λόγος για την... Φαίη Σκορδά που συγκέντρωσε 3.734 ψήφους. Τη τέταρτη θέση την κατέχει η Γωγώ Μαστροκώστα (3.687) και την πεντάδα συμπληρώνει η Ελεονώρα Μελέτη (3.446).

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές έως το τέλος του μήνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved