Χατζηνάσιος: «Σήμερα οι σχέσεις είναι short time»
Showbiz

Χατζηνάσιος: «Σήμερα οι σχέσεις είναι short time»

Πράος, θετικός, γελαστός, αλλά και ευθύς, ο Γιώργος Χατζηνάσιος μιλά χωρίς υπεκφυγές για τη ζωή του, τα νιάτα, τα προσωπικά του και τις επιλογές του.

«Δεν έχω κάνει επαναστατικά πράγματα. Κάποιοι άλλοι ανήκαν πιο πολύ στον πολιτικό χώρο και ήθελαν να γίνουν επαναστάτες» λέει στη real και συνεχίζει: «Εγώ, ένα παιδί του ωδείου ήμουν, μεγάλωσα σε μουσική οικογένεια, ως πιτσιρικάς δεν ήξερα ούτε ποιος κυβερνούσε, γιατί ήμουν όλη την ημέρα πάνω στο πιάνο. Δεν μπόρεσα μετά να εμβολιαστώ με ανησυχία πολιτική, να μπω σε κόμματα και να εκμαιεύσω πράγματα και συναυλίες. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Ίσως και δεν μου το συγχώρησαν ποτέ... Ότι ήμουν απολιτίκ, ότι είχα την ίδια γυναίκα 40 χρόνια και ότι ήμουν Παναθηναϊκός».
Ο γάμος του με τη Μαρία κρατά 40 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, έναν γιο και δύο κόρες, οι οποίες τού έχουν χαρίσει εγγονάκια. Άραγε ήταν τυχερός... «Η γενιά η δικιά μου διάλεγε μία γυναίκα για να κάνει οικογένεια και ήταν ερωτευμένοι. Δεν ήταν ερωτύλοι οι άντρες ή ερωτομανείς. Μπορεί να παίζανε κάποιοι με διάφορες γκόμενες, αλλά μια γυναίκα ερωτευόσουν και την παντρευόσουν. Τώρα τα πράγματα είναι short time, θα μπλέξουμε και θα δούμε πόσο θα πάει - έναν χρόνο, έξι μήνες; Όσο κρατάνε τα τραγούδια, τόσο κρατάνε και οι σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved