Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν ήμουν υπερφίαλος»
Showbiz

Γιώργος Χατζηνάσιος: «Δεν ήμουν υπερφίαλος»

Απολογισμό της ζωής και της καριέρας του κάνει ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Μετράει άλλωστε τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες μεγάλων επιτυχιών με τη Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Σταμάτη Κόκκοτα, τον Μανώλη Μητσιά, τον Στράτο Διονυσίου, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Όλοι τους, τον έχουν κατατάξει στους πιο αναγνωρισμένους και καταξιωμένους συνθέτες. «Το να είναι κάποιος αναγνωρίσιμος εξαρτάται από το γκελ που κάνει στον κόσμο ως προσωπικότητα, ως ιδιοσυγκρασία και από αυτό που θα εκμαιεύει ο κόσμος που θα σε δει στην τηλεόραση» λέει ο ίδιος στη real και συνεχίζει: «Γιατί η τηλεόραση αποκαλύπτει αυτό που πας να κρύψεις. Πάντα ήμουν ένας συμπαθητικός άνθρωπος, δεν ήμουν υπερφίαλος. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ένα προτέρημα που το είχα εγώ. Όλοι οι συνθέτες του '70 αναγνωριστήκαμε πολύ».
Το πρώτο κομμάτι που συνέθεσε ήταν το «Κρίμα το μπόι σου» που έγινε επιτυχία με τη Μαρινέλλα. «Είναι ένα διασκεδαστικό, ωραίο κομμάτι. Ένα τραγούδι που δείχνει και την ευτυχία που είχα ως νέος, γιατί τα χαρούμενα κομμάτια τα έγραφα πιο πολύ για να τα χαρώ με τους φίλους μου. Ήθελα να είναι ρομαντικά, μελωδικά, αλλά πάνω απ' όλα ήθελα, όταν μαζευόμαστε με την παρέα μου, να τραγουδάμε όλοι μαζί. Γι' αυτό έχω κάνει τόσο πολλά χαρούμενα τραγούδια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved