Εκείνος κι εκείνος: Τι τους έκανε να επιστρέψουν δισκογραφικά;
Showbiz

Εκείνος κι εκείνος: Τι τους έκανε να επιστρέψουν δισκογραφικά;

Τι τους έκανε να επιστρέψουν δισκογραφικά μετά από μια δεκαετή παύση και μάλιστα με ένα άλμπουμ που θα περιλαμβάνει και παλιές αγαπημένες επιτυχίες;


Νίκος Καλλίνης: «Αυτός ο δίσκος ήταν ένα μεγάλο απωθημένο. Είχαμε μια κοινή ιδέα με τον Ανδρέα Γιατράκο να κυκλοφορήσουμε ένα CD που θα λέγεται «Εκείνοι κι Εκείνοι» και θα περιείχε δικά μας τραγούδια ερμηνευμένα από άλλους συναδέλφους. Το 2004 ήταν προσωπική μου απόφαση το συγκρότημα να ολοκληρώσει τον κύκλο του» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Ο λόγος;
«Ήμουν πολύ κουρασμένος σωματικά και ψυχικά. Ήθελα να αποστασιοποιηθώ από την κοινή δημιουργία και να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου, σε μια γραμμή πολύ διαφορετική από εκείνη που είχαμε χαράξει ως γκρουπ. Το 2006 αντιμετώπισα ένα καταλυτικό για τη ζωή μου γεγονός. Η γέννηση του δεύτερου γιου μου συνοδεύτηκε από ένα ατύχημα έπειτα από τον τοκετό. Το παιδί αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Αυτό με έβαλε σε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι. Σταμάτησα να σκέφτομαι ό,τι αφορά τη μουσική και άρχισε το μεγάλο στοίχημα της ζωής μου, πώς θα γιατρέψουμε τον πληγωμένο μας άγγελο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved