Λέχου: «Όταν η άλλη κάνει 18 εξωσωματικές είναι σα να έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφό της...»
Showbiz

Λέχου: «Όταν η άλλη κάνει 18 εξωσωματικές είναι σα να έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφό της...»

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη.

«Είναι πολύ ωραίο να κουνάς το χέρι δίπλα σου και να πιάνεις το χέρι του άλλου. Το θεωρώ μεγάλη ιστορία. Δεν είσαι μόνος ποτέ. Ο γάμος είναι ένα δύσβατο μονοπάτι αλλά δεν είμαι μόνη. Έχω κάποιον να με σηκώσει αν πέσω και να κάνω και εγώ το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά.
«Ζω το τώρα, αυτό μου έχει δοθεί αυτό μπορώ να γευτώ και αυτό μπορώ να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει αύριο όμως επειδή είμαι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος θέλω να προετοιμάζομαι γι' αυτό και ζω το τώρα γιατί θέλω να είμαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα γιατί η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές».
Όσο για την απόκτηση ενός παιδιού είπε: «Δεν ήταν ο διακαής πόθος μου να κάνω παιδί. Εάν μου βγήκε κάποια στιγμή για κάποιο λόγο μου έφυγε. Δεν μου χτύπησε το καμπανάκι. Δεν το στερήθηκα. Τώρα τι να πω; Αν σε είκοσι χρόνια με δεις εδώ μαραζωμένη και μετανιωμένη που δεν έκανα παιδί δεν μπορώ να το ξέρω... καταλαβαίνω την ανάγκη να κάνεις παιδί αλλά όταν ακούω πως η άλλη έκανε 18 εξωσωματικές είναι σαν να έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφό της και να αυτοκτονεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved